کوفته تبریزی
#کوفته_تبریزی
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک وعالی وخوشمزه دارید تخم مرغ و آرد نمیخواد
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک میخوره
گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید 1دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه و برنج پخته 1 دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
دقیقا 1کیلو گوشت 8تا کوفته متوسط شد
بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم وطی یه ماه تا40روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا1چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل 300گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا 1 قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه
پیاز 2عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه ،زرد چوبه .
برا مغز کوفته
پیاز داغ+زرشک، گردو، تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین
#با_رسپی_های_امتحان_شده