شیشلیک
#شیشلیک
مواد لازم:
1 ق غ ماست چکیده
نمک_سماق_فلفل_تخم_گشنیز_به میزان کافی
1/2 عدد دنده گوسفند
1 عدد پیاز
1 ق غ آبلیمو
نصف ق چ زعفران
1 ق غ روغن زیتون
1 عدد برگ بو
1 عدد فلفل دلمه
مراحل:
ابتدا اول گوشت تمیز شسته پیاز رنده فلفل خرد تمام ادویه نمک برگ بو آبلیمو ماست روغن زیتون به گوشت آغشته نمایید در ظرف دربسته یا روی ظرف سلفون کشیده حداقل 9ساعت اگر کمی عجله دارین 2/3ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از آماده شدن گوشت از مواد آغشته جدا نماید وبا زعفران مزه دار کنید،گوشت که آماده شده به سیخ کشیده و کمی روی آن را بکوبند.
بهتر است از زغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت ملایم شیشلیک ها آماده نماید،
نکات:
کباب در عین پخت زیاد خشک نشه
اگر زمان کافی برای 9/10 ساعت در مواد نداشته باشد حداقل 2 ساعت در مواد بماند.
اگه 1 قاشق غذا خوری سرکه سیب بزنید طعم فوق العاده داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
╭┅═ঊঈ??ঊঈ═┅╮