شیرینی زعفرانی
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد یا کره 100 گرم
پودر قند 60 گرم
نشاسته ذرت 35 گرم
آرد 150 گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
ابتدا روغن و پودر قند و با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشود . حدود سه چهار دقیقه بعد زرده تخم مرغ و پود هل و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید حالا همزن و بگذارید کنار آرد و نشاسته ذرت و مخلوط کنید و الک نمایید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید به هیچ وجه ورز ندهید. خیلی راحت با لیسک جمع می شود خمیرخیلی لطیف است . خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت نیم ساعت بگذارید یخچال .
پس این زمان خمیر و با وردنه پهن نموده و قالب بزنید قبلش کف سینی کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها راکه قالب میزنید تو سینی بچینید و سینی و انتقال بدهید به فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه.