شیرینی بادامی
آرد175گرم
پودر قند50گرم
زرده یک عدد
کره 100گرم (در نظر بگیرید با کره به نسبت روغن جامد مدت نگهداری شیرینی کمتر میشه )
پودر بادام (بادام بدون پوست ) 2قاشق غذاخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا کره همدمای محیط رو با پودر شکر بزنید تا کرم وسبک بشه.
بعد زرده ووانیل رو اضافه کنید وتا حد یکدست شدن بزنید وپودر بادام رو هم اضافه کنید وبازم با همزن بزنید.
اگر خواستید پودر کاکائو اضافه کنید به همون مقدار از آرد کم کنید .
در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودر آخر کمی ورز بدید البته زیاد نه چون به روغن میفته.
بعد داخل کیسه فریزر نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعدازاستراحت خمیر رو بین کاغذ روغنی باز کنید وقالب بزنید با هر قالبی که دوس داریدودر سینی فر که داخلش کاغذ روغنی پهن کردید بزارید ودر فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقییقه بپزید.
بعداز پخت بزارید کامل سرد بشه و هرجور دوست دارید تزیینش کنید . من اول داخل شکلات تلخ اب شده زدم ، بعد روش بادام تفت داده شده خام گذاشتم، با شکلات سفید اب شده و پودر پسته در نهایت تزیینش کردم .