نزدیک عیده اینم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی.ببین درست کن
شیرینی پفکی گردویی
زرده تخم مرغ : ۳ تا همدمای محیط
پودر قند الک شده : ۷۵ گرم یا تقریباً سه چهارم پیمانه
وانیل : ۱/۴ ق چ
پودر هل : ۱/۴ ق چ
آبلیمو : ۱/۴ ق چ
آرد برنج یا آرد معمولی : ۱ ق غ سر صاف
(من آرد برنج میزنم چون عطرش شیرینی رو بهتر میکنه)
گردو خرد شده : ۸۰ تا ۱۰۰ گرم نصف پیمانه
.
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ رو با وانیل و پودر قند ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا بیرنگ و حجیم بشن.
همزدن صحیح باعث میشه بوی تخم مرغ بعد از پخت در شیرینی حس نشه.
در مرحله بعد آرد و هل و آبلیمو رو اضافه و با لیسک با مواد مخلوط کنید. بعد از اون گردوی خرد شده رو اضافه کنید.
کف سینی حتما کاغذ روغنی بذارید و با کمک قاشق یا قیف از مایع شیرینی با رعایت فاصله بریزید.
اینکه این شیرینی مقداری پهن بشه بعد از قیف زدن طبیعیه ولی کلا از اول بهتره کوچیک پایپ کنید تا خیلی بزرگ نشه بعد از پخت.
راستی اینم بگم مدت زمان پخت این شیرینی حداکثر ۱۲ دقیقه است.
البته ممکنه تا ۱۵ دقیقه هم لازم بشه.
خودتون چک کنید.
در کل بیشتر نباید بمونه تو فر چون هم روش تیره میشه هم روی طعم و کیفیتش تاثر میذاره.
.
راستی اینم بگم اگر دیدین تو سولار زیر شیرینی ها هنوز خیلی نرمه، بعد از پخت، سه پایه رو بردارید یک دقیقه گریل از زیر بزنید تا قشنگ زیر شیرینی سفت بشه. .
بعد از پخت اجازه بدید شیرینی ها کامل خنک بشن بعد جداشون کنید وگرنه چون هنوز مرکز شیرینی نرم و داغه، شیرینی هاتون به کاغذ میچسبه و از زیر موقع برداشتن ترک میخوره.
.
داخل این شیرینی بعد از پخت پوک ولی تا حدودی کاراملیه ، خیلی خوش طعم و دوست داشتنیه.
برای نگهداری هم این شیرینی رو در ظرف دربسته و بیرون از یخچال نگهدارید.