دستور پخت کلوچه با عکس کلوچه!ویژه عید خانم خونه
کلوچه
مواد لازم:
آرد قنادی یا فانتزی ۵۰۰ گرم یا ٤ لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۲۰۰ گ یا ۱ لیوان
ماست سفت بدون آب ۲۰۰ گ یا ۱ لیوان
روغن جامد ۱۰۰ گ یا ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ونیم ق چ
وانیل یا پودر هل نصف ق چ
شربت بار یا عسل ۱/۴ ل یا ۵۰ گ
گلاب ۲ ق غ
رومال زرده و سیاهدانه یا خرفه و یا کنجد
اول روغن و شکرو خوب با همزن میزنیم تا کرمی بشه بعد ماست و شربت بار یا عسل و وانیل یا هل رو بهش اضافه میکنیم ودر آخر آرد و بیکینگ پودر یک بار الک شده رو به موادمون اضافه میکنیم مواد رو در حد یکدست شدن مخلوط کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاد این خمیر نه احتیاج به ورز داره و نه به استراحت . بعد از خمیر گوله های کوچک برداشته تو دست گرد میکنیم و در سینی فر میچینیم و کمی با دست روی خمیرو صاف میکنیم و رومال زرده و سیاهدانه یا تخم خرفه یا کنجد میزنیم ودر فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم یکی دو دقیقه هم گریل رو روشن کنیددمای فر هم بستگی به فرشماداره و بعد از پخت در ظرف دردار نگهداری کنید و در فریزر مدت یک ماه ماندگاری داره نوش جان .راستی میتونید بدون رومال ساده هم درست کنید .