کیک کشمشی
11 آبان 1400
#شیرینی_کشمشی ?
دستور کشمشی استاد عارف
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 200 گرم
روغن مایع 160 گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چایخوری
وانیا یک دوم ق چ خ
آرد 300 گرم
کشمش 100 گرم
تخم مرغ و پودر قند رو میزنید 10 دقیقه یک کوچولو رنگ زرد اضافه میکنید با وانیل بعد روغن مایع میریزید میزنید
اردو بکینگ پودرو کشمش وباهم مخلوط میکنید اضافه میکنید روی کاغذ روغنی قیف میزنید بعد روش پودر فند الک میکنید تا ترک بخوره ???در فر 180 درجه
پ.ن:
یه لیوان روغن مایع 220 گرمه
پس 160 گرم تقریبا 3/4لیوان میشه
یه لیوان پودر قند 160 گرمه
پس 200 گرم یه لیوان و 1/4لیوان میشه
البته بهتره از ترازو استفاده کنید