کرانچی سیب زمینی!!ساده و عالی!!خودت ایده بگیر درست کن
?آشپزخانه کوچک من ?
سیب زمینی رستورانی
سیب زمینی ب مقدار مورد نیاز
۴ لیوان آب
نمک ۱ قاشق غذاخوری پر
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی ها رو پوست کنده و برش های منظم میزنیم (ب اندازه ۱ سانت) سیب زمینی ها رو در آب سرد میریزیم تا نشاسته اضافه اون خارج بشه. توی یه قابلمه اب رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا به جوش بیاد نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد سیب زمینی ها رو. برای پخت این سیب زمینی ۳الی ۵ دقیقه کافیه باید حواستون باشه ک له نشه (وقتی دستتون رو فشار بدید روش پخته باشه و داخل سیب زمینی ها خام باشه) بعد آبکش میکنیم و کمی اب سرد میزنیم تا روند پخت متوقف بشه. وقتی سیب زمینی ها کامل از دما افتاد توی مشما و ۱ ساعت فریز کنید.( این سیب زمینی ها رو ب مدت طولانی میتونید تووی فریزر نگه دارید بعد هر موقع نیاز داشتید خارج کنید یخش باز بشه و سرخ کنید) سیب زمینی رو از فریزر خارج میکنیم. و سرخ میکنیم ( اگر میخواید کرانچی بشه توی حمام روغن سرخ کنید و گرنه میتونید با روغن کم سرخ کنید) برای اینکه رژیمی هم باشه بهتره از روغن کنجد و یا زیتون استفاده کنید. بعد هم میتونید روی دستمال بزارید تا روغن اضافش خارج بشه.