چای ماسالا
22 دی 1399
دستور تهیه چای ماسالا??
#چای_ماسالا
میخک: 6 عدد
دانه هل سبز: 7 عدد
چوب دارچین: 2 عدد
زنجبيل: 2 حلقه
رازيانه: 2 قاشق سوپخوري
چاي سياه: 1 قاشق سوپخوري
شير (داغ): 2 پيمانه
عسل: 1 قاشق سوپخوري
1. میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمهای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و بهمدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد.پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد بهمدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو كنيد