پفیلا خانگی
16 بهمن 1399
#پفیلا_نمکی_خانگی?
ذرت خشک/
نمک/
روغن کمی
ابتدا توی قابلمه کمی روغن ریخته به اندازه ۲تا۳ق غذاخوری بعد کمی ذرت درون قابلمه ریخته و آن را هم زده ذرتها رافقط ریخته که روی هم نباشند فقط یک لایه کف قابلمه قرار گیردبعد درب قابلمه را زه و روی حرارت بالا قرارداده به محض شنیدن اولین شکفته شدن حرارت را کم کرده و گذاشته مابقی هم شکفته شوند هرز گاهی قابلمه رو تکان داده تا یکدست پف کنند بعد حرارت را خاموش کرده همانطور که داغ است رویش کمی نمک،یا هر ادویه ای که دوست دارید بزنید و قابلمه را تکان داده تا همه زیر و رو و آغشته به ادویه و نمک بشن
من باطعم کره و فلفلسیاه هم درست کردم خوشمزه شده بود البته چون کره میسوزد کمی روغن بهش اضافه کرده
تنقلاتی سالم برای بچه ها و بزرگترها.مناسب همه مناسبتها