نان شکم پر!!آشپزی باخلاقیت.بیا ببین طرزتهیه اش رو.
نان همبرگر شکم پر
نان شکم پر
مواد لازم:
6 عدد نان همبرگر
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ خلالی خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای سبز
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
1/2 لیوان خامه(جایگزین طبق ذائقه سس کچاب یا رب گوجه)
6 ورق پنیر چدار
6_8 ورق پنیر پروسس یا پنیر پیتزا رنده شده
مقداری کره ذوب شده برای رومال
نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
مرغ های خرد شده را در ماهیتابه با حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید تا آب آن کشیده شود،سپس مقداری روغن و نمک و ادویه دلخواه بریزید و فلفل ها را اضافه کنید. وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند،خامه(یا طبق ذائقه سس کچاپ) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 1-2 دقیقه بجوشد(ترجمه از آشپزی_خلاق)وقتی خامه کمی غلیظ شد ، آن را از روی حرارت بردارید،سر نان های همبرگر را مانند فیلم برش بزنید و جدا کنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانید، بچینید، سپس یک ورق پنیر چدار گذاشته بعد مواد مرغ را اضافه کرده و لایه اخر پنیر پروسس ورقه ای یا پنیر پیتزا رنده شده بگذارید و سر نان را گذاسته و با فرچه مقداری کره ذوب شده روی نان ها بمالید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر ها ذوب و روی نان ها ترد و برشته شود،نوش جان?
〰️?،، ♥،، ?〰️