طرز تهیه گوشفیل....به به
🍝آشپزخانه کوچک من 🍝
گوشفیل
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن جامد معمولی 2ق غ اگر در دسترس نبود ازکره یاروغن مایع هم میشه استفاده کرد
ماست 1/4لیوان _ماست پرچرب بهتره وترش هم نباشه،
بیکینگ پودر 1 ق م
جوش شیرین 1/2ق چ (من نمیزنم حذف می کنم )
نمکیک پنس
وانیل 1/8ق چ یا پودر هل به دلخواهه
اردسفید به میزان لازم (حدود یک لیوان)
طرزتهیه:
زرده تخم مرغ رو به همراه وانیل داخل ظرفی ریخته با همزن دستی هم بزنید تازرده خوب باز بشه،سپس ماست رو اضافه کرده وهم بزنید تا خوب مخلوط بشن بعد بقیه مواد شامل روغن ٬ بیکینگ پودر٬ جوش شیرین ونمک رو هم افزوده ویکدست کنید،
ارد الک شده رو کم کم باقاشق اضافه کرده هم بزنید ارد رو به میزانی اضافه کنید که خمیری بدست بیاد که به دست نچسبه سپس خمیر رو خیلی کم درحدی که مواد مخلوط بشن ورز بدید، بیش ازاندازه اردنریزید ورز هم ندین ،همین که خمیر به دست نچسبید کافیه،چون ارد زیاد باعث سفت شدن گوشفیل میشه
روی خمیررابپوشانید وبه مدت یکی دوساعت درمحیط اشپزخانه استراحت بدید
بعد ازاستراحت، خمیررو کمی ورز بدید،سپس اون رو روی میز کار به ضخامت دو سه میلی و نازک پهن کنید (هرچه نازکتر بهتر)وبه شکلهای دلخواه قالب بزنید،ودر روغن داغ فراوان باحرارت ملایم سرخ کنید،زیرورو کنید و از روغن داغ برروی انها بریزیدتاپف کنن ومغزپخت بشن.بعد بلافاصله در شهد ولرم حدود دوسه دقیقه قرار بدید
شهد همون شهد زولبیا،بامیه هست که درپستهای قبل گذاشته شده،بیش ازاندازه شل نباشه که گوشفیل ها خمیر ونرم
میشن وبیش ازاندازه هم غلیظ نباشه که شهد به خورد اونها نمیره ،غلظتی درحد شیره مربا کمی سفت تر
حتما وقتی سطح کار رو برای پهن کردن خمیر اردپاشی کردین اردهای اضافه رو ازروی خمیر پاک کنید چون موقع سرخ کردن باعث کف کردن روغن میشه وسرخ کردن گوشفیل ها سخت میشه ویااینکه خمیر رو بین دوپلاستیک پهن کنیدوسپس برش بزنید.
*گوشفیل ها رو باحرارت ملایم سرخ کنین *شهد سرد نباشه ولرم باشه که به خورد گوشفیل ها بره