طرز تهیه نان قندی خوشمزه
نان_قندی ترد و عالی
مواد لازم: زرده تخم مرغ ۲عدد.
شکر ۱۱۰ گرم.
ماست شیرین و نسبتا غلیظ ۱۲۰ گرم
.روغن مایع ۱۱۰ گرم
.وانیل ۱ق چ.
آرد سفید شیرینی پزی ۳۸۰ گرم
.بیکینگ پودر ۲ق چ(۱۰ گرم)،
نمک ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر و ماست با چنگال یا همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد،بیکینگ پودر و نمک رو کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.نیاز به ورز دادن نیست.سپس خمیر رو در سینی که چرب و آردپاشی شده باز کنید(یا از کاغذ نسوز استفاده کنید) با وردنه میتونید اینکار رو انجام بدین سپس روی خمیر رو سوراخ کنید(وسیله برای اینکار هست اما اگه ندارین با هر وسیله ای در دسترستون بود)رومال بزنید با یه دونه تخم مرغ کامل،کمی وانیل و یه قاشق شیر.
کنجد بپاشید و بذارین در فری که از قبل با ۱۹۰ درجه سانتی گراد حرارت از پایین با فن گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه.
سپس بیرون بیارین و اگه دوست دارین شکل منظم بهش بدین تا گرمه برش بزنید در غیر اینصورت اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.
این نون کم شیرین و ترد هست.اگه دوست دارین که غیر از وانیل از ادویه جات معطر هم استفاده کنید میتونید هل یا زنجبیل بزنید ولی طعم خود وانیل عالیه.