طرز تهیه راحت الحلقوم
#راحت_الحلقوم?
نشاسته ذرت ۱/۴و1 لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۲لیوان
گلاب نصف لیوان
کره 1 قاشق مرباخوری
ژلاتین 1 ق غذاخوری ( داخل 3 ق غذاخوری آب سرد حل کرده و روی حرارت بنماری ذوب کنید)
نشاسته را داخل آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم . شکر و۳لیوان را هم اضافه میکنیم روی حرارت ملایم گذاشته ده دقیقه که جوشید نشاسته حل شده رامیریزیم کمی که غلیظ شد کره و گلاب و ژلاتین آب شده را بهش اضافه میکنیم . حداقل 45 دقیقه بمونه و غلیظ بشه اگر کمتر از این مدت روی حرارت باشه بوی خامی نشاسته میده .
حالا داخل ظرف مورد نظر پلاستیک پهن کرده و روی ان نشاسته ذرت میپاشیم و موادرا ریخته باپشت قاشق صاف کرده ودوباره روی ان نشاسته ذرت میپاشیم حداقل 8 ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید ودرنشاسته ذرت میغلطونیم.
نکته:میتونیدازرنگ خوراکی هم استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti