شوچله
04 دی 1398
بخش دوم
بوی گندم روی تابه که درحال تفت دادنه هوش ازسر آدم میبره
و چقدر ترد و خوشمزه ? ?
.به محلی بهش میگن(گندم و شیرَه)
البته من زباد بلد نیستم!
واز قدیم از برکت زمین خودشون استفاده میکردن مردم،ب جهت برکت و تشکر از خدا و مقوی بودن گندم. و اینکه کنجد و پسته کوهی هم داخلش میزیزن ک واقعا خوشمزه است.
حالا امروزه چیزای دیگه قاطیش میکنن.
بعد شب یلدا ک میشه بچه های کوچیک روی پشت بوم همسایه میرن ،و یه دستمال آویزون میکنن و با شعر محلی (نون و پنیر و شیره کیخا هونت نمیره)،
از صاحب خونه طلب گندم و خوراکی میکنن وصاحبخونه هم مقداری از چیزی ک داره داخل دستمال میریزه و میبنده و بچه ها میبرن بالا و میخورن.
ادامه دارد