باسلوق دیدی اونم ژله ای!!اینم دستورش یک کم تنوع بد نیستا☆☆
#باسلوق_ژلهای?
نشاسته گل ۱لیوان
آب یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
ژله ۱بسته(دلخواه)
ژلاتین ۱قاشق غذاخوری
کره یا روغن ۱قاشق غذاخوری
گلاب ۲قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا پودر نارگیل
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته گل رو با آب مخلوط میکنیم و میگذاریم تا نشاسته گل حل بشه،سپس شکر و پودر ژله و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد در آب حل بشه بعد رو شعله خیلی کم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه(برا من بیشتر از نیم ساعت زمان برد) بعد گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کف ظرف جمع بشه سپس روغن یا کره رو هم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم
مواد آماده شده رو از روی حرارت بر میداریم و روی سینی که کف اون رو نایلون فریزر کشیدیم و رویش رو کمی چرب کردیم میریزیم و صاف میکنیم حدود سه الی چهار ساعت درون یخچال میگذاریم تا سفت بشه بعد برش میدیم و در نشاسته ذرت میغلتونیم و در ظرف مورد نظر میریزیم
@sofrebanovanbeheshti