21 آبان 1398
تا تنور داغه نون رو بچسبون
چقدر سریع یه نون بعد ازنون دیگه سریع به تنور گرم نونوایی زده میشه و بعد شاطر نوت رو سریع برمیداره که نمونه بسوزه!
چه قاعده ای! یکی رو از اونور سریع تا داغه باید بزنی؛ یکی رو سریع برداری تا نسوزه و ب درد نخور نشه و بوی سوختگی دنیا رو نگیره.
رسم دنیا هم همینه،اعمال یکی بعد ازدیگری باید به موقع انجام بشه و درست و صحیح صورت بگیره تا وقتی به منزلگاه ابدی رسید بوی سوختگی و تباهیش نیاد!!
تا وقتی تنور داغه نون رو بچسبون از اونور زود بردار ونگهدار تا سالم بمونه